Telefoon  +31(0)343-477500

Email  sales@atepgates.com

 
 

HOME     |     PRODUCTEN     |     CONTACT     |     CATALOGUS     

 
 

  HOME  » PRODUCTEN  

 
 

Product overzicht van Atep Gates

Ons gehele leveringsprogramma overzichtelijk bij elkaar gebracht. Met de nieuwste bestelnummers, technische gegevens enz. Atep Gates levert onder de merknamen ATEP®, ATEPGATES™, B-TECH®, Mountlogic® SYSTEMX® en TKG® een uitgebreide reeks producten voor een veilige, rustige, ergonomische en schone werkplek. Naast onze traditionele papieren catalogus staat alle inhoud ook online. Bladert u eens door onze catalogi ! Heeft u gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! 

 

Geluiddempende printerkappen

Geluiddempende kappen

Geluiddempende kappen en stofwerende kasten voor printer, server, computer, projector en  plotter.
Flatscreen monitorarmen

Flatscreen bureausteunen

Onze monitorarmen toveren het flatscreen scherm om in een mobiel apparaat. Dit levert niet alleen ruimtewinst, maar voorkomt ook het aannemen van een krampachtige houding.
Flatscreen wandsteunen 

Flatscreen wandsteunen

Waar plaatst U uw beeldscherm? Standaard producten en modulaire componenten ontworpen voor een professionele installatie van flatscreens, tv, projector en speaker aan elke wand.
Flatscreen plafondsteunen 

Flatscreen plafondsteunen

In veel situaties is een plafond montage van een scherm een aantrekkelijk alternatief voor wandmontage. Ideaal voor open ruimtes, kan het scherm op de perfecte locatie geplaatst worden zonder de focus rond een muur.
Flatscreen trolleys 

Flatscreen mobiele vloersteunen

Ons assortiment van plasma trolley oplossingen zijn altijd populair geweest voor tentoonstelling- en conferentie centra. Mobiele flatscreen standaards voor schermen tot 85 inch.
Flatscreen vloerstandaards 

Flatscreen vloerstandaards

Rotsvaste flatscreen monitor vloerstandaards bieden ruimte aan flatscreen TV's, dvd, laptop en meer AV apparatuur.

Flatscreen armen voor bed

Flatscreen medische armen

Onze nieuwe reeks van full motion geleide lcd wandarmen zijn bijzonder geschikt voor alle patiënten met bedeisen. De perfecte oplossing voor muurmontage van een flatscreen tot 24 inch. Uittrekbaar tot 165cm.

Klik op de afbeelding voor het productoverzicht van projector steunen

Projector steunen

Uitgekiende oplossingen voor plaatsing van een projector. Plafondbeugels en wandarmen met een variabele lengte-instelling en de draai en kantelfunctie kan uw projector ook aan schuine plafonds gemonteerd worden.

Klik op de afbeelding voor het productoverzicht van speakersteunen

Speaker steunen

Ons bekroonde assortiment omvat speakermontage voor wand en plafond plus een veelomvattende range van stijlvolle vloerstandaards voor kleine, medium en grote luidsprekers.

Klik op de afbeelding voor het productoverzicht van System2 modulaire AV mounting componenten

 

SYSTEM 2 - AV plafond montage systeem

Modulaire componenten speciaal ontworpen voor een professionele installatie voor uw Digital Signage apparatuur. Het SYSTEM2 assortiment omvat vele plafondbevestigingen voor elk soort plafond, balken, bouwprofielen, truss systemen, buizen en NTP systemen.  

VideoWall vloerstandaards

SYSTEM X - Video Wall montage systeem

Deze  veelzijdige Video Wall standaards laten geen centimeter onbenut en bieden standaard plaats aan 2x2, of 2x3 monitoren van 42 tot 65 inch. Of oneindig aan de muur. Snelle en eenvoudige montage zonder ingewikkelde berekeningen. 

Klik op de afbeelding voor het productoverzicht van beveiligde afvalbakken en asbakken voor binnen en buiten

 

Veilige afvalbakken en asbakken voor binnen en buiten

Een uitgebreid assortiment beveiligde afvalbakken en asbakken, staand of aan de wand, welke zich onderscheid door hoge kwaliteit en gunstige prijs. Voor toepassing bij de entree, binnen of buiten het bedrijf en in openbare gebouwen etc.......
 

 Atep Gates © 2020