Telefoon  +31(0)343-477500

Email  sales@atepgates.com

 
 

HOME     |     PRODUCTEN     |     CONTACT     |     CATALOGUS     

 
 

  HOME  » CONTACT  » RESELLER INFORMATIE  

 
 

Atep GATES reseller informatie

Voor u als reseller in de AV-, IT- of kantoorbranche hebben wij een overzichtelijke productcatalogus ontwikkeld. Op onze website: www.atepgates.nl treft u de meest actuele informatie aan. Met de producten die u in onze website aantreft, creëert u samen met AtepGates voor uw klanten ergonomische IT en professionele en veilige AV oplossingen. Bij ons vindt u vooral courante en goed verkopende producten. De kwaliteit en uitstraling van onze producten dragen aan dit succes zeker bij. Maar minstens zo belangrijk is, dat AtepGates professionele ondersteuning, gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring koppelt aan een service gerichte aanpak.

Neem contact met ons op voor uw dealkerkorting.

 

B-Tech showroom

Atep GATES

 

Vossenweg 30

NL-3941 AC Doorn

Nederland

 

Telefoon:+31 (0)343 477500

 

Email:  algemeen:

info@atepgates.nl

 

Handelsregister: 74587412

 

ABN Amro: rekening 0843058315

BIC: ABNANL2A

IBAN: NL32 ABNA 0843 0583 15

 

 

 

 

 

 

 

 

Email: verkoop:

sales@atepgates.nl

 

BTW nr: NL001 251 969 B66

 

Bestellen

Informatie over producten, levertijden en prijzen kunt u aanvragen bij Atep Gates Om het uitleveren te bespoedigen en verkeerde levering te voorkomen, verzoeken wij u uw bestelling schriftelijk per post, per fax of per email te doen en bij iedere bestelling de volgende informatie te geven:

 

- uw klantnummer (nieuwe klanten KvK nummer en BTW nummer bij aankopen op krediet) 

- artikel bestelnummer

- productomschrijving 

 

U kunt zelf kiezen uit:

Complete levering: u ontvangt uw zending zodra alle goederen voorradig zijn. 

Deellevering: indien u deellevering wenst, kunt u dit aangeven op uw bestelformulier. Kruis die producten aan, waarvan u geen deellevering wenst. Alle producten leveren wij zodra die op voorraad zijn, natuurlijk zo snel mogelijk.

 

Reseller kortingen:
Alle genoemde prijzen in onze catalogus zijn bruto verkoopprijzen exclusief BTW.
Bel of mail uw bedrijfsgegevens met KvK nummer en u ontvangt onze dealer condities en onze complete catalogus.

 

Leveringsvoorwaarden

De verzending vindt plaats met onze eigen auto’s of met onze vervoerder. Levering vindt plaats franco huis Benelux bestemming bij een order met een factuurwaarde van minimaal € 450,- exclusief btw: af te leveren op één goederenadres. Voor zendingen met een factuurwaarde onder € 450,- netto exclusief btw worden alleen vrachtkosten berekend. Voor palletzendingen wordt een bijdrage van € 40,- netto exclusief btw gevraagd onngeacht de factuurwaarde. Levering vindt plaats volgens Algemene Leveringsvoorwaarden van Atep Gates. Meer info

 

Betalingsvoorwaarden

Levering geschiedt uitsluitend volgens de Algemene Betalingsvoorwaarden van AtepGates, welke u in de geldende prijslijst kunt vinden. Levering op krediet vindt uitsluitend plaats na gebleken kredietwaardigheid en acceptatie door een kredietverzekeraar.

 

Retourzendingen

Controleer direct na ontvangst, de zending op juistheid. Geeft u eventuele onjuistheden zo snel mogelijk schriftelijk aan. Voor alle klachten betreffende onjuiste hoeveelheden en /of producten kunt u zich wenden tot onze afdeling verkoop binnendienst. Wij verzoeken u de artikelen in de originele verpakking terug te sturen. Voeg een kopie van de pakbon bij de terug te sturen goederen alsmede een kopie van de retourbon met vermelding van het door ons verstrekte autorisatienummer. Verkeerde leveringen moeten binnen 8 dagen gemeld worden. Daarna is terugname niet meer mogelijk. Uitsluitend retourzendingen met een door ons verstrekt autorisatienummer zullen worden geaccepteerd. Retourzendingen zonder autorisatienummer zullen worden geweigerd. 

 

Atep Gates behoudt zich het recht voor alleen die goederen te accepteren die zich in dezelfde toestand bevinden als bij de uitlevering. Beschadigde en onjuist verpakte goederen kunnen tot gevolg hebben dat de garantie komt te vervallen. Indien een zending niet binnen de verwachte tijdsduur arriveert verzoeken wij u om contact op te nemen met onze afdeling verkoop binnendienst. Telefoon +31 (0)343 477500. Mail: sales@atepgates.com

 

 

  MONITORBEUGELS  
 
  GELUIDDEMPING & STOF

 AFVAL-& ASBAKKEN

 
 
 

ATEP GATES Benelux BV

Vossenweg 30

NL-3941 AC Doorn

Nederland

 

Telefoon:+31(0)343 477500

 

Email:sales@atepgates.com

 
 

(Atep) Gates Benelux BV © 2020